Google Analytics for Iphone, Android og Ipad

Alle med en hjemmeside eller Webshop har (eller burde have) tilknyttet Google Analytics til deres Website. De fleste bruger i dag en del tid på at læse og analysere de meget fine data, som Google Analytics giver os.Google analytics iphone og Android

Til dem der ikke kender Google Analytics, og har en hjemmeside eller Webshop, skal i en hulens fart få oprettet og tilknyttet en konto. Det er gratis og tager ikke lang tid at få oprettet og efterfølgende implementeret.

Dette gøres her: http://www.google.dk/intl/da/analytics/

Og nu til en lille smart App, som vi har fundet ud af, ikke mange kender til.

Til Google Analytics er der nemlig lavet en App for både Iphone, Android og Ipad. Den er lavet, så man hurtigt og nemt efter installation af App´en, kan tilknytte sin Google Analytics konto.

App´en er ikke en fuld Analytics, som den man får, når man logger ind via sin browser fra en Computer, men giver faktisk en godt overblik over besøgende på sit Website.

App´en har endda “Realtid” visning – altså viser “live”hvor mange der er på lige nu, hvor de kommer fra, hvilke sider kigger de på og mange andre visninger.

En super god App, hvor man via sin smartphone, når som helst og hvor som helst, kan holde øje med trafikken på sit Website.

Kan hentes her:

Google Analytics for Iphone og Ipad:

https://itunes.apple.com/dk/app/google-analytics/id881599038?mt=8

Google Analytics for Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.giant&hl=da

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *