Komprimere PDF filer online nemt og hurtigt

PDF filer bruges overalt både online på hjemmesider og Webshops og som dokument, der sendes frem og tilbage i E-mails. PDF formatet er meget udbredt, da alle kan læse dette og de fleste programmer kan snart lave en pdf fil.

PDF komprimering

Om man bruger PDF filer online på hjemmesiden / Webshoppen eller skal sende dem på mail, så er udfordringen tit at de fylder meget. På sit Website er det altid en god ting og god skik, at man komprimerer det indhold, brugerne skal hente ned til et minimum i størrelse, så download tiden bliver hurtigst muligt. Mange CMS og Webshop løsninger har også en grænse for, hvor store de filer man kan uploade må være.

Når man sender vedhæftet filer med E-mail, kan der ligefrem være en grænse for, hvor store filer man kan sende, så her er det også en fordel, at det man sender fylder så lidt som muligt.

Online komprimering af PDF fil

Vi vil her vise et super godt værktøj, hvor man online nemt, hurtigt, og gratis kan komprimere sine PDF filer.

Værktøjet laver en rigtig fornuftig komprimering, uden det går ud over kvaliteten, når man skal bruge PDF filen til et Website.

Man trækker simpelthen sin PDF fil over i deres online værktøj, og meget kort tid efter kan man downloade PDF filen i væsenlig mindre størrelse.

Værktøjet kan hentes her:

http://smallpdf.com/compress-pdf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *