Få MobilePay til din Webshop og tilbyd Nethandel med betalingsmulighed via Mobiltelefon.

Der er ingen tvivl om, at MobilePay er blevet en stor succes blandt danskerne, som har taget denne betalingsform til sig i stort antal. MobilePay er kort fortalt en APP, der installeres på Mobiltelefonen og hvor et kreditkort er tilknyttet. Brugere af MobilePay kan nu nemt sende og modtage betaling via denne APP. Mobile Pay er lavet og udbudt af Danske Bank. Man behøver ikke være kunde i Den Danske Bank, for at bruge MobilePay.

MobilePay Webshop

Danske Bank, som udbyder Mobile Pay, har gjort det muligt for både fysiske forretninger og Webshops med Nethandel, at modtage betaling via kundernes MobilePay.

Fordelene for en Netbutik, at kunne tilbyde denne betalingsform, har vist sig meget hurtigt at være mange. Kunderne bruger kortere tid på en betalingstransaktion, end hvis de bruger Dankort/kreditkort, da de ikke skal indtaste deres kortoplysninger, udløbsdato og sikkerhedskode. En anden fordel for kunderne er, at kunderne kan handle mere sikkert i det offentlige rum, da man ikke skal sidde med sit kreditkort og indtaste oplysningerne.

Beløbsgrænserne for Mobilepay online i en Webshop:

Der er ingen beløbsgrænse for brugererne, når de handler med deres MobilePay APP. Der kan dog være en beløbsgrænse på det kreditkort, kunderne har tilknyttet til APP´en.

Hvordan får man MobilePay på sin Webshop ?

Det kræver, at man har en helt normal betalingsaftale hos Nets / Teller til Dankort / Kreditkort til sin Webshop. Så kræver det, at det betalingsmodul man bruger, kan modtage betalinger via MobilePay.

Bemærk: Hvis man KUN har en Dankort aftale med NETS, og ikke en aftale om kreditkort til sin Webshop, så er det kun kunder med Dankort tilknyttet deres MobilePay, som der kan handle.

Hos Cubit Medialine, tilbyder vi på vores Webshop løsning / betalingsløsning, at der kan modtages betaling direkte med MobilePay. Det koster ikke ekstra og kræver kun en opringning for at dette aktiveres.

Fordele og fakta ved at kunne modtage MobilePay online i sin shop:

  • Kunderne handler hurtigere og nemmere, end hvis de bruger Dankort/Kreditkort.
  • MobilePay er meget udbredt og er i hastig vækst.
  • Jeres Netbutik virker professionel med udbud af alle gængse betalingstyper.
  • MobilePay koster DKK 49,- om måneden og DKK 1,- per transaktion – koster ikke noget hos os at have MobilePay tilknyttet.

Hvordan virker det for kunderne:

Dette billede møder kunderne, når de vælger MobilePay som betalingsform i Webshoppen:

MobilePay-Webshop

Læs mere om MobilePay hos Dansk Bank her:
http://www.danskebank.dk/da-dk/mobilepay/Pages/Online-handel.aspx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *